diumenge, 19 de febrer del 2006

Som una Nació!

Som una nacióMolta més gent de la que tothom esperava. No entraré en la guerra de xifres. A mi em va donar temps d’anar amb la manifestació des de Gran Via – Rocafort (algunes fotos fetes aquí), fins a Gran Via – Muntaner, anar a la zona de botigues d’informàtica, comprar-me un disc dur, tornar a passar pel carrer Rocafort una hora i mitja més tard, i encara passava gent.

Molts, especialment de la nostra nació, s’haurien de preguntar per què hi havia ahir tanta gent.

Actualització: ara mateix (dilluns 0:45) la paraula més popular a les cerques de Technorati és “manifestació” i la tercera “manifestaci” (que és el que a mi em surt al clicar l’enllaç que ha posat Vilaweb).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cert, a Technorati dilluns 20 de febrer a les 08.25hores la recerca número 1 és "manifestació".

Una dada curiosa! ;)

Anònim ha dit...

Per cert, sobre les xifres de participació a la mani, val la pena llegir-se l'article publicat avui al bloc Malaprensa. La conclusió és veritablement sorprenent. http://www.malaprensa.com/
20.02.2006
Si quieren informarse... vayan a Internet

La manifestación del sábado en Barcelona nos lleva de nuevo al famoso tema de la llamada "guerra de cifras", que nos ha dado algunos momentos muy interesantes en el pasado (contra el matrimonio gay (1 y 2), contra la LOE, contra la dispersión de presos de ETA).

Anònim ha dit...

SOM UNA NACIO ////
MIRI AQUEST INDRET
WWW.MARC-SABATES.COM
per google català