dissabte, 18 de febrer del 2006

La premsa seriosa?

El que transcric sembla venir del que és conegut com a premsa seriosa, a l’edició d’Andalusia del País, escrit per Fernando J. Pérez.:

Si los musulmanes no pueden representar gráficamente a Mahoma, ayer se descubrió en Málaga una nueva doctrina que lleva más lejos los tabúes. Se trata de los seguidores del software libre, que se niegan siquiera a pronunciar un nombre, en este caso el de su más mortal enemigo, el todopoderoso presidente de Microsoft, Bill Gates. Los partidarios de los sistemas operativos informáticos de código abierto celebran desde ayer en la capital de la Costa del Sol su segunda conferencia mundial, en la que se reunirán más de 6.000 asistentes y 170 expertos de 27 países.

El “periodista” que ha escrit això no sap què és el programari lliure i per tant fa malament la seva feina per no haver-se documentat prèviament? No sap què és el programari lliure i treballa per a Bill Gates i Microsoft i per tant no només no fa bé la seva feina sinó que a més treballa “de tapadillo” per a un altre? O li importa tot un pebrot i escriu el que li han dit?

Després hi ha blogguers, com aquest, que s’estranyen que a la blocosfera es tingui més simpatia per Google que per Microsoft. Qui fa servir la mentida, el sensacionalisme i alimenta la por, el que és conegut com a FUD, acostumen a no caure gaire bé. I no parlo del PP.

Vist a meneame.