diumenge, 22 de maig del 2005

Google, els iPod i l’RSS: estan acabats!

Aquests últims dies hem pogut llegir diverses declaracions de Bill Gates i la seva mà dreta, Steve Ballmer.

L’iPod, el reproductor de música d’Apple, morirà a mans dels telèfons mòbils, que cada vegada seran més intel·ligents i faran moltes més coses que fer trucades, i ja no ens faran falta els iPods. Això ho diu algú que fa programari per a telèfons mòbils, Bill Gates, però que no te cap giny a la cursa dels reproductors musicals.

Steve Ballmer diu que l’RSS,el sistema utilitzat per sindicar contingut, utilitzat majoritàriament en els dips, però que s’estén cada vegada més a àmbits com les notícies, doncs diu que “creiem que l’RSS és important i estarà per aquí una estona, però no canviarà el món. És una mica massa simple, i és per això que tothom el fa servir. Estem treballant en coses més potents, al voltant de “XML/web services” que arreglarà molts problemes que ara té l’RSS”.

I per acabar, Ballmer ha dit en una conferència a la universitat d’Stanford, referint-se a Google, que podria ser una empresa d’un sol èxit!

Com a prediccions sobre el futur, més que agosarades semblen condemnades a fer riure, però el que pensa Robert X. Cringely, és que més que prediccions, són declaracions amb la intenció d’influir en el futur. En qualsevol cas, no sembla que hagin de tenir gaire èxit.

Categories: , ,

2 comentaris:

[o Rei] Ferran ha dit...

En el fons son paraules buides. A can Gates saben que son rivals molt potents; òssos durs de rosegar, prefereixen entrar en una batalla dialèctica a veure si...

En tot cas, recordo com Gates a va apareixer fa uns mesos a fer una conferència per Madrit [http://www.internautas.org/html/1/2525.html]
i també va dir parides diverses sobre la mort de determinats mitjans... Res, que aquests visionaris només somien amb el monopoli total.

Mor ha dit...

També crec que és confondre els desitjos amb la realitat