dissabte, 14 de maig del 2005

El mediocre servei de 3alacarta guanya un premi!

El criticat i mediocre servei de TV3, 3alacarta ha guanyat un premi! Sembla increïble, però avui al final del Telenotícies, la noticia:

“L'ADG-FAD ha reconegut el disseny del reproductor de vídeos del 3alacarta, creat i desenvolupat per CCRTV Interactiva. El reproductor proporciona a l'usuari un ampli ventall de possibilitats: veure els vídeos en dues qualitats (banda ampla i baixa), escriure i consultar comentaris relacionats amb els continguts que s'estan reproduint, realitzar cerques per àrees temàtiques, per programes o per paraules, i confeccionar una llista personal de reproducció per col·locar i reproduir els vídeos en l'ordre que prefereixi l'usuari.”

Doncs podeu mirar la imatge, és un reproductor molt limitat! No puc fer res del que diuen a la nota de premsa, excepte reproduir, aturar... ah, és clar, és que jo faig servir un navegador de codi lliure, i és que el reproductor bo, està dissenyat exclusivament per a programari propietari. I els donen un premi. Els premis Laus de disseny, no l’han encertat a l’hora de valorar un desenvolupament tecnològic.

Els continguts gratuïts són de baixa qualitat i els de banda ampla són de pagament. Altres televisions públiques sí que innoven però aquesta no.

També es comenta a bitassa a lloure, Discriminació premiada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Excellent, that was really well explained and helpful