dimarts, 18 de desembre del 2007

...i un dia descobreixes que no ets res!

Estàs tan tranquil i feliç i patapam!, un missatge, una frase et deixa fet pols. Bé, és el que em suggereix aquesta tira de còmic i és el que em va passar fa uns dies.


Fa temps que em vaig registrar i subscriure a un butlletí a l’ICT, ara ICTnet, però és un d’aquells emails per al qual crees una regla i una carpeta al programa amb què llegeixes el correu, i allà s’acumulen... Fa uns dies en volia llegir un, no me’n recordava del password i vaig tornar a entrar a l’ICT i en vaig demanar un de nou. Alguna cosa vaig desfermar, perquè vaig rebre un email que deia literalment:

No han visitado tu perfil
No tienes contactos nuevos
No has escrito nada
No tienes ninguna lectura
Valoración es: 0
Total puntos: 0

Déu meu! Segurament ha arribat el moment de donar-me de baixa.

6 comentaris:

Viatger ha dit...

Jo també estic subscrit al ICTNews des del orígens dels temps, més o menys quasi a finals del segle passat , i la veritat es que el tinc a una adreça de correu del Ictnet (la primera que vaig tenir) i la tinc plena de SPAM, amb molts Novedades ICTNews sense llegir

Durant un temps els vaig segui molt i em va anar molt bé, per aprendre de la xarxa. Ara amb els Blocs , potser ja no te una funció , com abans (per a mi)

Records mor

Anònim ha dit...

Tu no ets res, les teves fotos si :P

Anònim ha dit...

XDDDD

no ets ningu!!! que bo...

la de llocs que estic apuntat i no faig servir quasi be mai...l'ict es un d'ells...

Salut

Anònim ha dit...

Mor, t'ha tocat el premi dels Blocs Solidaris

Anònim ha dit...

Suposo que la intenció de qui va incloure aquest sistema d'avís era estimular la participació i no pas, l'efecte contrari, d'allunyar als inactius.
Ara bé, deixant de banda aquest cas concret, trobo que s'exagera moltíssim en l'ús continuat d'avaluacions, rànquings, competicions, objectius, etc. Sembla que visquem en una cursa permanent per arribar a algun lloc impossible que tria algú altre per nosaltres. Això acaba generant frustració o passotisme.

Mor ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris :)

@gamoia, exactament, suposo que volen estimular la participació... però no ho han fet bé, i el que dius es prou important per fer un article...

@Antoni, ei, moltes gràcies pel premi :D