dimecres, 17 de gener del 2007

Ràdio Exitfm.cat

Ahir llegia a no sé on (si no, hi posaria l’enllaç) que obre una ràdio a Internet en català: Exitfm. L’he anat a veure, més ben dit a escoltar-la, i no he pogut. Han fet un web tot en flash en el qual no he pogut navegar, ni escoltar la ràdio. Segurament només funciona amb l’Internet Explorer, però no amb altres navegadors. Quina llàstima no poder fer-ho, i quina llàstima que encara es facin webs tan limitats.

6 comentaris:

Daniel Daranas ha dit...

Ostres, quina web més horrible!

Anònim ha dit...

Aixo del Flash en Linux x86-64 comença a ser una mica pesat ja. Si vols tindre'l o fas alguna trastada o res. Aviam quan es decideixen aquest d'Adobe, que aviat aixo dels 64 bits fins i tot arribara al mon Windows.
A mi em va passar (que no la podia veure) amb una campanya d'Amnistia Internacional, que estava feta amb Flash. Els hi vaig enviar un correu i ho van cambiar abans d'un dia i ara sempre m'envien un correu preguntant-me si ho veig be. Estaria be que la resta tambe ho fes. Llavors segur que espavilarien aquests d'Adobe.

espurnes ha dit...

Doncs si no ho escoltes deu ser perquè funciones amb Linux, perquè desde windows i amb el firefox s'escolta perfectament.

Jo també tinc instal·lat linux, la distro Ubuntu de 64 bits, i em vaig trobar que no podia executar flash, però amb un gestor de descàrregues ara no recordo el nom, Atomix pot ser? (si ho cerqueu a ubuntu-es.org ho trobareu) vaig poder instal·lar la versio de 32bits i funciona perfectament.

A més em va permetre instal·lar codecs i altres coses que no era capaç d'instal·lar per mi mateix.

No se si serà compatible amb la teva distribució de linux, ni si volsdràs, en cas de que ho sigui, aplicar aquest mètode per ser una mica trastada com deia l'oriol.

jo deixo la info, si estas interessat en el programa i no ho trobes ja t'ho buscaré.

Anònim ha dit...

Si, el programa es diu Automatix2 (per Ubuntu), i a la pagina que dius explica el repositori d'on treure'l. De totes maneres, si no recordo malament el que fa es instalar-te el Swiftfox, crec. Tot i aixi, es curios veure lo rapid que ha evolucionat el programari lliure als 64 bits i el que li costa al privatiu. El temps que ja fa que pots instalar un Linux x86-64 i tot just ara surt un Windows (per usuaris) de 64 bits. I com just les aplicacions, com el Flash, son les que encara no hi ha manera. Y que no puguis utilitzar el Firefox de 64 bits, perque la gent d'Adobe no es molesten, quan ja ha passat bastant temps, si vols utilitzar el Flash a mi em toca una mica el que no sona.

espurnes ha dit...

sí, és l'Automatix2, i sí has de navegar amb el Swiftfox per poder veure flash. No se com estarà en aspectes de vulnerabilitats i seguretat, però a l'hora de navegar i utilitzar pestanyes és identic al firefox.

És la unica solució que vaig trobar.

Pel que fa a adobe, és una companyia i mira pels seus beneficis. Com que fins ara la gran majoria de clients/usuaris potencials utilitzen windows (i per tant SO de 32bits) doncs no els hi deu ser rendible o simplement no els interessa dedicar hores a fer el seu programari compatible per 64bits. Suposo que això canviarà, i espero que no hagi de massar massa temps.

Anònim ha dit...

Ei, pero ja l'heu escoltat o q? Es de puta mare!!! diuen que és una ràdio per joves, i crec que tenen raó. Que m'hen dieu?
Per cert, a mi el disseny si que m'agrada......