divendres, 10 de març del 2006

Google ja té processador de text

L’esperada notícia que Google trauria el seu office arriba, almenys el primer pas. S’ha confirmat que Google ha comprat Writely, un editor de text basat en web, que si tenia alguna pega és que era lent. Ara, amb centenars de milers de servidors i diners, segur que la cosa millorarà.

Com a prestacions destacades, des del meu punt de vista, hi ha que pots desar el document al teu disc dur, encara que l’editor és una pàgina web, i que pots tenir una sortida rss per cada document, perquè si el document és compartit puguis saber quan i qui el modifica. Els documents es poden desar en formats html, word, open office, rtf i pdf, aquest últim de pagament.

Em vaig obrir un compte fa temps i ara sembla que no accepten noves altes.

L’última vegada que el rumor de Google Office va fer soroll, l’octubre passat, les accions de Microsoft van caure un 2%. Tindrà algun impacte la compra de Writely?

I a TechCrunch presenten una nova startup Web2.0, Thumbstacks, que té un producte per fer presentacions també basat en web, que fa servir o Ajax o Flash. Té molt bona pinta. La competència comença!

5 comentaris:

espurnes ha dit...

És impressionant el ritme amb el que google va fent-se propi tot el mercat. S'expandeix com un virus i ho "infecta" tot.

De moment ofereix molts serveis i gratuïts la majoria. Però que passarà quan decideixi que ja ens ha "regalat" prou? segur que arriba el dia en que converteixi els seus serveis en serveis de pagament i tots les usuaris depenents d'aquest macro-sistema, "yonkis" dels seus productes, haurem de pagar... perquè serà l'opció més fàcil.

L'altre tema, que ja has comentat més d'una vegada, és la quantitat d'informació que google poseeix. Amb aquest editor tindrà una nova font d'informació. Tindrà totes les respostes. Com diuen alguns serà un Déu...


- Espejito, espejito, quien és la más guapa del reino?
- Un momento que lo miro en google...

Mor ha dit...

Crec que un dels reptes més grans de Google és fer-se gran i complir el “don’t be evil” que diuen ells mateixos. Veurem.

espurnes ha dit...

Sí, ja ho veurem. El temps dona totes les respostes.

Pensava que faries algun comentari del meu "acudit" sobre el mirall de la bruixa de la blancaneus... :(

jeje, i merci pels comentaris al meu blog. ;)

Viatger ha dit...

Ei , mor, he vist una foto molt xula teva a Cavall Fort ?

Mor ha dit...

Sí, la foto que em publiquen és aquesta