dijous, 8 de setembre del 2005

Titulars interessats sobre tecnologia

Alguns titulars d’El Pais sobre tecnologia tenen una redacció, com a mínim, interessada i pro Microsoft. Avui(ahir) publiquen que “Microsoft recurre a la Justicia para no compartir datos con creadores de software libre” i si no t’hi fixes o no t’interessa la tecnologia, passes de l’article i el titular es converteix en informació. Informació absolutament falsa.

El cert es que Microsoft, que va ser condemnada per la justícia europea a pagar una multa de quasi 500 milions d’euros per pràctiques monopolístiques, també va ser condemnada a compartir determinats protocols amb la competència. Ara el que han fet és recórrer al tribunal de primera instància per tal de no haver-ho de fer. Certament diferent.

La setmana passada em vaig quedar de pedra, perquè el titular de la notícia de la sortida de Google Talk, a l’RSS, era una cosa semblant a: “Google lanza un servicio de mensajeria instantánea incompatible con Microsoft”. Després el van rectificar, suposo que perquè era massa descarat dir aquesta animalada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Juan Luis Cebrián es assessor personal del Bill Gates. Això explica moltes coses, possiblement.

Mor ha dit...

Doncs no ho sabia. Encara que he cercat informació i no he trobat res.