dilluns, 22 d’agost de 2005

Surfing a Munic

Aquestes vacances, vam poder veure la pràctica del surf en un riu. Jo, almenys, no ho havia vist mai. A l'Eisbach ("rierol glaçat") de Munic ens vam trobar amb un quants valents (pel fred i la velocitat que portava l'aigua) que practicaven el surf. Hi ha un cartell on es prohibeix aquesta activitat però ningú no semblava fer-ne gaire cas. Més tard ens vam adonar que fins i tot surt a la guia de la ciutat que ens havíem comprat. Si voleu veure més fotos podeu fer-ho al meu compte de flickr, en format normal o presentació.

4 comentaris:

Nen Tauró ha dit...

Ostres, com a surfista i curiós he estat investigant sobre aquest peculiar spot. He trobat una pàgina web d'un campionat que es va fer en aquest mateix riu, i curiosament un dels tios (el de la taula vermella) és el mateix que el tio que tens a les teves fotos (ja ho tenim això, els surfistes, ens reconeixem per les taules). Si mai en veus algun amb la taula blanca i les quilles liles, seré jo, saluda'm :)
http://www.juicemagazine.com/MUNICHSURFOPENRIVERSURF.html << Aquí l'enllaç a la web del campionat, he pensat q et faria gràcia.

Mor ha dit...

Gràcies pel comentari i l'enllaç. Es cert el que dius del de la taula vermella, i és un dels que millor ho feia!

Pol ha dit...

Ep jo també sóc surfista (novell), després de 15 anys fent snowboard i vivint a la costa no tenia perdó...

No deu ser extrany "baixar una onada" sense la sensació de velocitat? Ho has provat tu?

Mor ha dit...

Sí que feia estrany. De lluny es veia el que feia surf (solament ho pot fer un cada vegada) fent ziga zagues sense moure's del lloc! Quan vam arribar vam veure per què.

No he fet mai surf, i vaig llegir que als novatos els feien fora perquè si es feien mal no els tanquessin el lloc. Sembla que és un lloc difícil. Ho vaig veure en un dels molts webs que parlen de l'eisbach.

Però facis o no facis surf és recomanable anar-hi.