dilluns, 2 de maig del 2005

TV3 la nostra o la suya?

Ara, llegint Vilaweb, m’assabento que TV3 ha obert una “botiga” a Internet exclusivament en castellà.

Segons el web de la Corporació Catalana de Radiotelevisió:

“L'objectiu principal de l'ens i les empreses filials és contribuir de forma decisiva a la normalització lingüística i cultural de Catalunya”

Deu ser per això que obren una botiga virtual en castellà. A més a més, em pregunto què té a veure una televisió amb fer botigues a Internet. La innovació i TVCatalunya no sembla que s’entenguin.

Tot aquest bunyol, nyap o patafi, està desenvolupat per l’empresa catalana Codigo de Barras Networks amb seu a Barcelona, que com moltes altres empreses catalanes del sector tecnològic, té el web exclusivament en castellà. Perdó, i en anglès.

Actualització:

Pel que he llegit a volldam.net, la informació que ahir publicava vilaweb, de fet ja l’havia publicat el dia 21 d’abril aquest dip.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I després la Generalitat es gasta un dineral fent campanyes de promoció del català, quan ells són els primers en passar-s'ho pel forro...

Anònim ha dit...

Podries afegir tambe que segons ells la seu de Codigo de Barras Network està al carrer Consejo de Ciento perquè com tothom sap al segle XVI aqui ja es parlava espanyol i no existia el Consell de Cent sino el Consejo de Ciento. Vergonya!

Anònim ha dit...

Passen coses mooooolt extranyes !! A veure quan durà la pagineta sense traduir.

Anònim ha dit...

A vilaweb diuen que l'han tancada fins que no estigui en català:
http://www.vilaweb.com/www/noticia?p_idcmp=1271244

Mor ha dit...

Antoni, ho has encertat! Si ho dius abans la tanquen abans!