divendres, 6 de maig del 2005

El preu de la veritat

Arnauh es preguntava “Censura de la SGAE a Jorge Cortell?” Doncs ho han intentat, però no han aconseguit evitar la conferència, que finalment es va fer. Pel que diu el mateix Cortell al seu dip, han pressionat el Rector perquè no pogués fer-la a cap lloc de la universitat. Sembla que un dels arguments de pressió era l’amenaça d’inspecció de programari (sense llicència) i de continguts amb drets d’autor, als ordinadors de la universitat. A més de tota una sèrie d’amenaces professionals com que es pot acomiadar del màster que fa, etc. etc. Trobareu molta més informació al dip de Jorge Cortell.

Una veritable màfia. Si “ahora la ley actua” per què han de recórrer a actituds totalment mafioses com amenaçar i amagar-se? Per què no van avisar la policia? O és que ho van fer i els van dir que no podien fer res perquè era legal? Segurament és que ja ho saben, que és legal, i per aquest motiu recorren al xantatge i a la amenaça.

Cosa que sembla eficaç, almenys per a la premsa, que després d’haver confirmat que hi anirien no es va presentar ningú. La premsa no hi va anar, però la dipesfera sí: la cerca de Jorge Cortell a Tecnorati retorna 257 articles!

Categories: , , ,