dijous, 17 de febrer del 2005

Terra, el final d'un somni o d'una estafa?

Sembla que Telefònica s'ha empescat la fórmula per acabar definitivament amb Terra. El que va ser el projecte estelar d'Internet a l'estat espanyol, nascut d'un obscur cercador de nom Olé, a l'ombra, i mai millor dit, de la Fundació Catalana per la Recerca, acabarà els seus dies amb una fusió amb la seva empresa mare, per uns miserables 3 euros i escaig per cada acció. És ben cert que Terra va generar un negoci de grans fortunes. D'uns pocs, no pas de la gran majoria dels seus accionistes. Telefònica també ha perdut en l'aventura un bon grapat de diners.Terra és/era la seva gran empresa/fallida a Internet.

Però a la mateixa pàgina del diari d'ahir (dimarts 15), on es podien llegir els detalls de la liquidació de Terra, una altra notícia fa molta por: "El grupo [Telefònica] ofrece colaboración a la Generalitat para desarrollar Internet" i comença: "Telefónica tendió ayer la mano a la Generalitat para colaborar en el impulso de la sociedad de la información... "

No gràcies! (Però si resulta que els punts del programari lliure del Pacte del Tinell van ser la iniciativa personal d'una diputada (que ha d'estar de baixa fa temps...) fa por que se'ls escoltin.)

Categories: