divendres, 25 de febrer del 2005

El Carmel i les Noves Tecnologies

Ara fa una estona, navegant sense rumb, he passat per un dip que parlava del Carmel. He anat seguint enllaços i he passat per un altre que hi posava enllaços a les etiquetes ElCarmel, tant a Technorati com de Flikcr. I no sortia res de res. La veritat és que cap dels dos serveis és una meravella de la velocitat, però el tema del Carmel ja fa temps quecueja. Res de res.

I m’he recordat que, fa molts pocs dies, vaig estar mirant a Flikr la nevada caiguda a Madrid. Hi he tornat i sí, hi ha moltes fotos amb el tag nieve que són de Madrid, també de Saragossa, i he pensat, i el Windsor? Doncs també, podeu comprovar que també hi ha moltes fotos. Fins i tot un tag “especial” per no barrejar-se amb els Windsor originals, n'hi ha un que es windsorbuilding.

Està molt bé navegar pel flickr. És una experiència interessant. Ara hi ha insistents rumors que el vol comprar Yahoo, però…

Ah sí, estava parlant del Carmel. De fet el títol d’aquest article podria ser com altres fan servir millor les noves tecnologies.

I no parlaré dels polítics, perquè pel que sembla, ells tampoc no parlen de nosaltres, dels que no ho som. Tampoc no sembla que parlin de la gent del Carmel. De vegades no se sap ben bé de què parlen. (Encara que sempre m’ha desagradat força parlar malament dels polítics en general, per molt que s’ho mereixin, i en aquests cas tots s’ho mereixen. Perquè si no tenim politics, que tindríem? Dictadors potser?)

Categories:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

doncs un dels principals problemes dels tags es l'idioma... taguejar en català o castellà et limita molt els resultats

japri19 ha dit...

Very good article thanks a lot for sharing.
4x4 Costa Rica