divendres, 21 de gener del 2005

Guia de lectura

Algú m'ha comentat a què venia el "conte" del catapingu. Doncs millor resum que el que fa en Pere Quintana a bitsenbloc, no el faré. A més de ser un bon índex, comparteixo el que diu. De fet, que els comentaris no són el mitja idoni per establir converses, ja ho vaig llegir a bitsenbloc, al començament d'escriure el meu dip, allà al novembre de 2004, que ara em sembla una eternitat, però realment acabo d'arribar al món dels dips.

També he vist no fa gaire aquest altre comentari de Quasi un Bloc, que té el mèrit, que no és poca cosa, de ser conciliador i d'intentar obtenir resultats constructius de la conversa.

I sí: el que vaig prendre era frenadol, segur. Que això també m'ho han preguntat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo també el vaig llegir, aquest article d'en Pere. Els comentaris són un bon mitjà per fer comentaris sobre l'article, deixar alguna impressió o fins i tot fer algun apunt més del que ha deixat l'autor, però per poder seguir una conversa, fer una aportació interessant (?) o fer una resposta llarga i estructurada, el millor és fer un article referenciant a l'original i usar, si cal, els retroenllaços.
Cada cosa té el seu ús.
I fins i tot, a vegades, nous usos. N'hi ha que fan servir els comentaris com una conversa amb la resta de coneguts al diari de qui ha fet el post. Potser no és la idea original, potser no és l'ús més correcte, però és un altre ús.

Manel (Quasi un bloc)