dimecres, 5 de gener del 2005

Ajuda els qui no tenen res, que jo me’n quedo una part

Als EUA una empresa de musiquetes per als mòbils a endegat una campanya per fer donatius a Unicef: “Tsunami aid ringtones”. Et baixes una de les musiquetes i fan la donació. Si la intenció és bona, més discutible és el bon gust de les musiquetes, que són els himnes nacionals de Thailandia, l’Índia, SriLanka i Indonèsia. Encara que per mal gust, per no dir falta absoluta d’ètica, o més planerament avarícia, la banca continua amb la seva campanya: “fes transferències solidàries, que jo em quedo la comissió”.

Molts més articles interessants a Smart Mobs, sobre l’aplicació de la tecnologia per ajudar a pal·liar els efectes del tsunami. La utilització dels missatges sms i Internet en general esdevenen factors d’ajuda important. Servidors de vídeos, dips amb publicació via sms, encara que també per aquelles terres, també hi ha qui vol fer negoci a costa dels altres.

Categories:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

estaba buscant un blog en català esencial, barcelonès i...qué més? cap problema, trobat. ciao, lella ;) (lella.diaryland.com)

Anònim ha dit...

I qui ens assegura que les nostres entitats (bancàries i no), no n'estan treient profit de les donacions dels ciutadans? O a on van a parar els interesos generats per les "mega-contes" bancàries de solidaritat. I les línies telefóniques per recaptar ajudes, són gratuïtes. De tot i arreu se n'aprofiten!!!

PatMan.

Mor ha dit...

Ningú no ens assegura res. Els mega comptes bancaris, com les ONGs, estan auditats. Si desconfiéssim de tot i de tothom, no faríem res. Però si hi ha alguna cosa escandalosa, com és el cas, o al menys m’ho ha semblat a mi, doncs a denunciar-ho.