divendres, 30 de setembre del 2005

Les cerques enllaunades de Rollyo

Sembla impossible tenir idees noves sobre els cercadors, fins que algú en té una. Rollyo (quin nom!) permet restringir les cerques a un conjunt de webs, i compartir-les perquè d'altres persones les facin servir. La idea és simple, i els resultats són interessants. És una startup i algunes utilitats encara no hi són, com poder posar la cerca al teu blog. Serveix per crear cerques sobre webs o blogs que es llegeixen sovint o crear-ne una per cercar al teu web o blog. Si tens un conjunt d'enllaços interessants, diguéssim d'astronomia, pots crear una cerca sobre tots ells per trobar aquells article que vas llegir noséquan a noséon. A mi em passa sovint! N'he creat una per cercar a les formigues (a tots els blogs que hi som) i sembla donar bons resultats, encara que trobo que l'ordenació és millorable.

1 comentari:

espurnes ha dit...

Hola estava buscant fotografies sobre el correfoc de la mercè i he anat a parar al teu blog. molt guapes les fotos. T'he deixat un comentari al post sobre el correfoc, nira-te'l.

A primer cop d'ull m'ha molat el teu blog, crec que el linkaré almeu blog. Jo ni molt menys escrit tant i tant bé com tu, però alguna cosa poso de tant en quant.

Doncs felicitats per el teu blog.