diumenge, 18 de setembre del 2005

Gràcies Softcatalà

Gràcies per la vostra feina que ens permet tenir molts dels programes que fem servir traduïts al català. El premi que avui us han lliurat és merescut.

Llàstima del que ha passat amb les invitacions. I llàstima també perquè, pel poquet que he pogut veure per TV3, ha sigut una "gala" del món de la "faràndula". No semblava pas un lliurament de premis a la cultura. No és que hagi de ser una cerimònia ascètica i de gent seriosa, però el que he vist ben bé que podria ser d'una altra cadena de televisió... És la indústria cultural que tenim. I no sé si algú mes ho ha vist, jo he arribat justet quan ja estaven fent el resum i no he vist cap referència al premi a Softcatalà. No n'han dit res?

I m'he recordat que a TV3 tenim un gran programa per veure les emissions (ah, no, que no es pot veure bé si ho fas amb programari lliure!), on he pogut comprovar que al tall de vídeo no surt Softcatalà, ni alguns altres que han ficat al final de la notícia escrita, en una mena de calaix de sastre:

"També Softcatalà, els arquitectes d'RCR, la revista l'Avenç, l'editorial Actar, el científic Jorge Wagensberg i el Moviment Popular per la Pau han merescut el reconeixement en aquesta nova edició dels Premis Nacionals."

Amb premi o sense premi, gràcies per tot.