dimarts, 22 de febrer del 2005

El que ha de tenir un web

El que les empreses siguin innovadores o no, tinguin bons resultats o siguin mediocres acostuma a ser responsabilitat directa dels seus directius. A totes les empreses hi ha gent innovadora i emprenedora, una altra cosa és que puguin, o elsdeixin, aportar els seus coneixements o les seves idees.

Si m'heu llegit una mica sabreu que no li tinc massa simpaties a Microsoft. De fet no és un tema de simpaties o sentiments. És mes aviat poca confiança professional en els seus productes, després d'anys d'experiència. Tota aquesta introducció perquè he anat a parar, no sé com, al blog d'un empleat de Microsoft i el que he llegit, el seu últim article, m'ha agradat:

"Si avui dia fas un web que no tingui RSS, ni puguis descarregar-te, per exemple videos, que no tingui interacció i que el contingut sembli fals (fet per exemple amb actors), t'haurien d'acomiadar!"

M'ha vingut al cap algun web fet aquí que solament funciona o funcionava amb el navegador de Microsoft, que va ser molt criticat, i que no podies desacarregar-te els videos, sense RSS, etc. etc.