dissabte, 17 de setembre del 2005

Més sobre el domini .CAT

Un dia després de la notícia de l’aprovació del domini .CAT hem d’admetre que els raonaments del PP sobre aquests temes comencen a canviar.

Després del fantàstic comentari d’Esperanza Aguirre sobre Endesa: “...una multinacional española que se traslade fuera del territorio nacional”, tenim les declaracions del portantveu de la Generalitat Valenciana recollides per La Vanguardia: “a partir de ahora en internet existe una nación cultural catalana, algo que no han logrado ni Escocia, ni Gales, ni ningún estado de EE. UU., y en el momento que obtenga el . ct existirá una nación política catalana". Declaracions que coincideixen amb l’article del diari Today OnLine de Singapur titulat “Catalonia a 'virtual' nation as web lets .cat out of bag” que he trobat en aquest altre blog.

La Vanguardia, però, de manera manipuladora, destaca amb el títol de “Críticas de los internautas” i cita unes paraules de Víctor Domingo, president de la Asociación de Internautas (confonent interessadament una associació amb un col·lectiu) on diu que “hay cierto resquemor en la red” (serà a la seva...) i que el govern, espanyol, s’hauria d’haver avançat al tema oferint el domini .cat.es” Ha ha ha! O és ignorància o és... Jo els recomanaria una ullada als blogs o webs escrits en català.

Podeu trobar molts més comentaris als resultats de les cerques de Google o Technorati.